Perşembe, Nisan 06, 2023

Bozkır Kırıkhayıtlar biterken...

Yukarıdaki görsel, Bozkır'ın ilk bölüm senaryosunun ilk sayfalarından biri...2021 Temmuz ayında yazmışım, sekiz bölümü kasım ayı başında bitirmiştim. Nerdeyse bir yıl sonra eylül başında set aşamasına girildi, çekimlere ekim ayı başında başladık, aralık ayı başında bitirdik. Bugün son bölümü yayımlanıyor. Uzun uğraşlarla üretiliyor, çabucak seyredilip geçiliyor filan...

Bu sezonun benim için anlamı, ilk kez sete çıktım ve yönetmenlik de yaptım. Yeni ve farklı bir deneyim oldu benim için, bana güvenenleri mahcup etmediğim için mutluyum, fırsat bulduğumda tekrar deneyeceğim.  


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ellerinize, emeğinize sağlık. Güzel bir dizi. Son bölümü heyecanla bekliyoruz. Umarım 3.sezon da gelir ama bu kez arayı fazla açmayın lütfen
Çenebaz

sevgili günlük dedi ki...

Gerçekten öyle, inanılmaz bir emek var bu dizi-film işlerinde ve biz bazen ileri sararak izliyoruz vs. Bilmiyorum akıl işi mi? Çok güzel, yıllarca değeri azalmayacak bir iş benim için Bozkır. Henüz ilk bölümü izledim ama 1. sezonun tadı hala damağımda.

Yönetmenlikten belki bahsedersiniz, nasıldı sizin için?

Makbule Abalı dedi ki...

Bir film, dizi ya da oyun büyük emeklerle oluşturuluyor elbette. Sanırım ekip çalışmalarında herkes görevini hakkıyla yaparsa ortaya çıkan iş de iyi oluyor. Yapımcı, senarist, yönetmen, kameramanlar her biri önemli.
Diziyi seyretmedim, emeğinize sağlık. Yolunuz açık olsun.

Adsız dedi ki...

Lütfen size yalvarıyorum 3. Sezon da gelsin. Yok böyle bir kalite ve oyunculuk anlayışı. Hatta televizyon dizisi bile olabilir lütfen elinizden geleni yapın ve 3. sezonu çıkartın.

Related Posts with Thumbnails