Cumartesi, Mart 25, 2023

Masadan düşen

Bir eğlence manzarası, fotoğrafı bu sebeple alsam da, itiraf edeyim, masaya dansöz çıkartma filan gibi şeyleri zevzekçe bulurum, ama görürsem de seyretmek isterim. Çünkü bu eylemin saçma olduğunun herkes farkındadır ve bu saçmalığı ancak gülerek (ve abartarak) geçiştirmeye çalışırlar, "canım ne olacak" havasına sahte ve sahici kıkırdama pozları eklenir, birbirlerinden utananlar, dansözü seyredenler, seyredemeyenler, seyredenleri seyredenler, nıhaa nıhaa diye gülenler filan... Hepsi bana acayip gelir.

Fotoğrafta, dansöz muhtemelen raksederken masadan yere bir şey düşürmüş, kenarda oturan biri erkek diğeri kadın müşteri ve bizatihi dansöz, artık ne düştüyse, ona bakıyor, yerde onu arıyorlar. Fotoğrafı satın alma nedenim sağ kenardaki beyfendinin dikkat çekici mimiği oldu, içkinin ve kadınların varlığıyla abarttığını (abartma pozu yaptığını) düşünüyorum. Ne diyor olabilir acaba?
 

2 yorum:

Evde Yazar dedi ki...

Sanki bir şey düşmemiş de oradan bir hayvan geçiyor gibi hissettim. ama kedi köpek değil de daha alışılmadık bir hayvan olabilir. Mesela bir tavşan :) Karşısında oturan kadın sevgiyle bakıyor, bizim adam da dediğiniz gibi kadınlara belki de kendini göstermek için abartılı bir tepki veriyor gibi. Sanki hayvancağızı kışkırtıyor gibi. Çok mu uçtum yoksa :))

Levent Cantek dedi ki...

Yok, güzel uçuş olmuş, ama bence ancak kedi veya köpek olabilir, başka türlüsü herkesi etkilerdi. Selamlar

Related Posts with Thumbnails