Cumartesi, Ağustos 28, 2021

Bozkır, Otello ve hayaller

Bozkır ikinci sezon için çalışıyorum, genel hikayesi bitti, sekiz bölüm olacak, bir terslik olmazsa diyelim, kasım ayı başında senaryoyu bitireceğim...Dizinin çekimleri önümüzdeki yaz olacak gibi duruyor.

İkinci sezonda benim için yeni ve zor bir işe kalkışıyorum. Çekim sürecinin tamamında yer alacağım ve bazı bölümlerde yönetmenlik de yapacağım. Heyecanlıyım.

Yeşilçam dizisinde birlikte çalıştığım SunsetFilm ile yeni bir dönem işi için sözleşme imzaladım. Dârülbedâyi'nin ilk oyuncularından Otello Kamil hakkında sekiz bölümlük bir dizi yazacağım.

Dizi, global dijital platformlardan birinde yayımlanacak, şu an basın taraması ve araştırma safhası sürüyor, çalışıyoruz. Senaryo yazımını mart ayı sonunda tamamlamayı amaçlıyorum. Umarım hem sözümü tutar hem de bana güvenenleri mahcup etmem…

Sonrasında Bozkır çekimleri için Eylül ayına kadar kapanacağım.

Senarist olarak "daha da sonrasında" içimden geçen entrikalı, muammalı bir serüven hikayesi yazmak, bakalım, hayat bu, yazarsam güzel olur. Böyleyken böyle.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bozkır dizisini 12 saat gibi kısa bir sürede -neredeyse hiç ara vermeden- başladığım gibi bitirdim. İskandinav ve İngiliz polisiyelerinin hayranıyım. Senaryonun büyük önemde olduğuna inanıyorum, tabii ki ekip çalışmasına da inanıyorum, fakat yurdumuzda Bozkır gibi bir iş çıktıysa büyük oranda sizin sayenizde. Başka bir yazınızda yıllar önce tuttuğunuz defterlerin çalışmalarınızda size nasıl yol gösterici olduğunu okumuştum. Başarılar öyle havadan veya tesadüfen gelmiyor. İyi işlerin elbet bir gün sahibine geri döndüğüne de iyi bir örneksiniz. Çalışmalarınıza başarılar, mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Levent Cantek dedi ki...

Çok teşekkürler, eksik olmayın

Related Posts with Thumbnails