Cumartesi, Ağustos 18, 2018

Diziler-Yeni Çalışmalar


Çalıştığım dizilerle ilgili haberler çıkmaya başladı. İlk bölümünü ve genel hikaye çerçevesini yazdığım için tek başıma ismim geçiyor ama örneğin Bozkır'ın sonraki dokuz bölümünü Ali Demirel ve Barış Erdoğan ile birlikte yazdık. Halka'yı ise Volkan Sümbül ve Ali Demirel ile birlikte yazıyoruz, ikinci bölümünü daha yeni birlikte bitirdik.

Bu arada hatırlayanlar olabilir, Bozkır'ı ilk kez 221B dergisi için onların polisiye çizgi roman önerisiyle yazmıştım, Murat (Başol) da çizmişti.

Televizyon dünyası çizgi romanları "hiç" ölçüsünde bilmiyor, sadece senaryoya bakıyor ve öyle ilerliyor. İyiyse iyi, uygunsa uygun, değilse değil. Dergide yayımlanan kısa hikayelerden sınırlı olarak ilk bölümde faydalandım. Meraklısı için Bozkır'da uzun bir seri katil hikayesi anlattığımızı söyleyebilirim. Dizi, eylül'de çekilecek ve bir terslik olmazsa kasım ayında Blutv'de yayımlanacak.

Halka ise televizyon işi. Muammalı bir polisiye serüven. Sanıyorum o da kasım ayında yayına başlayacak. En azından planlanan o.

Haberlerden birini okumak için link

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bekliyoruz hocam ama buraları da boşlamazsanız güzel olur kanımca

Related Posts with Thumbnails