Çarşamba, Kasım 06, 2013

Seyrüsefer Defteri 40



+ Eski Hikâye 9.bölüm senaryosu biter (31 Ekim). + The Purge, kısa film olurmuş, uzamış, büyük kayıp değil (30 Ekim).  + Dracula, serüven ve aksiyon dizisi olmuş, üstelik Londra'da geçiyor, hoh hoh (29 Ekim).  +Parkland (2013), Kennedy suikasti, kamera kullanımı ilginç (28 Ekim) + The Conjuring (2013) şeytan çıkarma filmi, gerçek hikayeymiş filan diyerek kasmışlar (27 Ekim). + Page Eight (2011), İngiliz işi ağır siyasi istihbarat entrikası (26 Ekim). + Age of Dinosaurs (2013), nasıl çekilmezi görmek için iyi bir Amerikan traşı (25 Ekim). + Eski Hikâye 8.bölüm senaryosu biter (24 Ekim). + Romeo and Juliet (1968) en iyi uyarlama olduğu söylenir, bilemedim. Olivia Hussey çok ilgi çekiciymiş o ayrı (23 Ekim). +  +1, ilginç bir fikre dayanıyor ama iyi bağlanamıyor (22 Ekim). + The Internship (2013), google filmiymiş, sevimli bir komedi, bir kaç tane çok zekice diyalog var, filmden onlar kaldı bana (21 Ekim).  +Tuna'yla Çılgın Hırsız 2'ye gittik, minyonlar filmi sürüklüyor, hikayeden çok onları bekliyorsun (20 Ekim).  + Not Another Teen Movie (2001), tabii ki bi palavra, benzer filmlerin bütün klişeleri yinelenmiş (19 Ekim).  +Eski Hikâye 7.bölüm senaryosu biter (18 Ekim).  + The Monkey's Mask (2000), tersine çevirlmiş bir noir diyelim, tek ilginçliği de bu (17 Ekim).  + After Earth kısa film kıvamındaymış, Baba oğul ve büyüme hikayesi olmuş. Sanki Baba da aleni tehlikeler yaşasaymış, bu gerilim biraz daha iyi olurmuş (16 Ekim).  + Man Of Steel (15 Ekim), fazla enformasyon dolmuş, genel havası alien, matrix, dünyalar savaşı vs olmuş, çok andırmış, kriptonluların kavgası görsel olarak güzel, fb sahneleri çoğunlukla iyi. Melodram oturmamış onu da diyeyim. + Kick Ass 2 (14 Ekim), hikaye devam ediyor, ilk filmin bir parça gerisinde, çok karakter katılmış. + Hasta la Vista (2011), tuhaf ve rahatsız edici bir dram, bazen çok klişe bazen çok gerçek...Hayat gibi (13 Ekim). + Vanishing Waves (2012), bu filmi seyrettim ben daha önce dedirtiyor ama ne farklıymış diye kültüre özgü başkalıkları takip ediyorsun (12 Ekim).  + Jean Rollin The Shiver of the Vampires (1970) bence herkes Holivut'u taklit ediyor ama her ülkenin de kendine özgü bir temposu var (11 Ekim). + Poison Ivy 3, The New Seduction zorlama br erotizm, vasat bir gerilim, ne bekliyordun be arkadaşım (10 Ekim).  + The Messenger, Oren Moverman dokunaklı işlere imza atıyor, yavaş akan nehir (9 Ekim).  + Hello Ladies, ben bunu arada bir seyrederim. (8 Ekim).  + Los Amantes Pasajeros (2013), yönetmeni nedeniyle ilgi çekiyor ama o olmasa seyredilmeyeck nitelikte (7 Ekim). + Eski Hikaye 6.Bölüm biter (6 Ekim). + La Notte (1961), öncü film diyelim, pek çok filmi doğurduğunu ekleyelim (5 Ekim). +  Fright Night 2, hemen unutulacak bir korku avantürü (4 Ekim). + Eski Hikaye, 1.Bölümü ekiple birlikte izledik, İstanbul seyahati (2-3 Ekim). + Pane, amore e gelosia (1954) güzelim iyimserlik, katmerli neşe (1 Ekim).


2 yorum:

mahirzade dedi ki...

Abi öncelikli olarak geçmiş olsun.
Bugün Eski Hikaye'nin setine gittim.Giderken,zihnimde canlanmış olan Eski Hikaye'nin bozulmasından çekinmiştim açıkçası.
Ama ekip çok sıcakkanlıymış.Kamera önü-arkası bu dizide emeği geçen herkese,özellikle de Eski Hikaye'yi takip etmeme sebep olan size çok teşekkür ediyorum.
Gönül isterdi ki Mor Menekşeler'in setinde de bulunabilseydim,kısmet değilmiş:D
Kendinize iyi bakın,sağlıcakla.

Levent Cantek dedi ki...

Valla çok teşekkür ederim ilginiz için...Selamlar

Related Posts with Thumbnails