Cumartesi, Mayıs 02, 2020

Derin Hakikatler 15 Yaşında



On beş yıl önce başladım Derin Hakikatler'e... Bu kadar zaman blog yazacağımı, günbegün bir şeyler karalayıp, aktüele, zamana, dertlerime, sevdiğim ve sevmediğim şeylere halleneceğimi doğrusu bilmiyordum, tahmin de etmezdim.

Başladığımda oğlum henüz bir yaşına girmişti, üniversitede asistan olarak çalışıyordum. İşsiz kalmamak için doktora tezimi geç bitirmiştim, şimdi düşünüyorum da, istifa ederek akademiden ayrılmayı aklıma koymuş falan değildim. Editörlük yapacağımı da bilmiyordum. Sonrasında teklif geleceğini, ucundan kıyısından dizi sektörüne gireceğimi, emekli olacağımı, senaryo yazarak hayatımı sürdürebileceğimi hayal dahi edemezdim.

Blog, öyle ya da böyle, kişisel tarihimin bir parçası... mutluluğuma ve mutsuzluğuma, içime kapanmama, kaçmama, savrulmama, tutku ve inadıma her defasında şahit oldu. Romantize ettiğimin farkındayım, yıldönümü dediğin böyle bir şey zaten...daha önce yapmamışım, tadını çıkarayım.


Güzel de bir not: Deniz (Karagül) blogun "karateci" kapak resmini değiştirmeme yardım etti, sağolsun, bunca zaman sonra sayesinde yeni bir rengi oldu...

10 yorum:

Sadece C. dedi ki...

Nice yıllara o zaman, çok severek, çok öğrenerek takip ediyoruz! :)

Işıl Yılmaz Sümer dedi ki...

Nice senelere...

Levent Cantek dedi ki...

Çok sağol Işılcım

serpil dedi ki...

İlgiyle takip ediyorum yazılarınızı, nice yıllara..

Hüseyin dedi ki...

Yeni başladım takibe,nokta atışı tespitler,nice yazılara yıllara hocam.

Adsız dedi ki...

Levent Abi her gün yazmamışsın...yapma şimdi

Levent Cantek dedi ki...

Serpil ve Hüseyin'e teşekkürler

Beytullah Poyraz dedi ki...

Daha uzun yıllar blog yazmanız dileğiyle...

Levent Cantek dedi ki...

Yaşadıkça karalayacağım, çok teşekkürler

Levent Cantek dedi ki...

Adsıza... her gün yazdım diyemem ama her gün kurcaladım, ekledim, sildim... bir ara çok çalıştığım zamanlarda sadece görsel yüklediğim de oldu. Böyleyken böyle

Related Posts with Thumbnails