Perşembe, Şubat 07, 2019

İlk ve Son (4)


Herkesin dünyasının bir merkezi vardır, değil mi? (Şükran Yiğit, Çatıkatı Aşıkları) Oyun bitti, seyirciyi selamlayacağız (Oğuz Atay, Oyunlarla Yaşayanlar).

Bengal kaplanı, sevgilime yiyecekmiş gibi bakıyordu. (Murat Menteş, Korkma Ben Varım) Yine iş bana düşecek. (Toprak Işık, Halat Gösterisi)

Annemi öldürdüm. (Şebnem İşigüzel, Kirpiklerimin Gölgesinde) İyi bir şey yaptım (Barış Bıçakçı, Herkes Herkesle Dostmuş Gibi).

O kış hayatlarımız sarmaşık dalları gibi birbirine geçecek, bütün felaketler ve kötülükler bizi bulacaktı. (Şebnem İşigüzel, Sarmaşık) İfrit, fışır fışır sesler çıkararak televizyonu açıp kapının altından süzüldü; şarap getirmeye gitti. (Sezgin Kaymaz, Ateş Canına Yapışsın)

Babamın öldüğü gün birine âşık olmuştum (Emrah Serbes, Hikâyem Paramparça). Önce hafif bir tebessüm yayıldı yüzüme, sonra kendimi tutamayarak kahkahalarla gülmeye başladım. (Hakan Bıçakcı, Apartman Boşluğu)

Elimde bir aşk kitabının ağırlığı var (Latife Tekin, Aşk İşaretleri). “Ben onlarla baş etmesini bilirim.” Jaklin Çelik, Öfkenin Şenliği)


1 yorum:

Editör dedi ki...

Teşekkürler birkaçını not aldim

Related Posts with Thumbnails