Pazartesi, Ocak 13, 2014

Türkan ile Mete



6 yorum:

sezenyildirim dedi ki...

Peki madem dizi bitiyor, bir çizgi roman olarak görmemiz mümkün olur muydu kafanızdaki gerçek hikayeyi? 17 bölüm tasarlamamıştınız heralde diziyi?

Levent Cantek dedi ki...

Dizi 17'de bitiyor, seyredince göreceksiniz, en az 8 bölüm öncesinden böyle bir risk belirdiğinden hikayeyi de o yöne evriltmiştim.
Çizgi roman-grafik roman başka birşey, ayrı mecralar...
Çok teşekkür ederim ilginiz için...

Unknown dedi ki...

40 Yasinda sinefil bir adam olarak, yabanci dizilerden Tarantino estetiginde Banshee ve Batman tadinda Arrow ve ne alakaysa yerlilerden de sadece Eski Hikaye'yi izliyorum.Fakat 1. bolumden itibaren bu dizi nasil 20. bolumu bulacak endisesi tasidim acikcasi.17. bolume gelmesi bile mucize.Yan karakterlerin diyaloglari muhtesem, ozellikleri mafyoz rolleri cikar;Rezzan,Zeynep,Bakkal Omer,Ayhan Isik,Ortim Ragip,Mehmet Esen ile yaz saglam bir komedi senaryosu, ''dugun dernege'' rahat kafa tutarsin ve en az 1 mio seyirciyi sinema salonlarina cekersin..
Basrolde Bugra Gulsoy olmak kaydi ile..

Levent Cantek dedi ki...

İlginiz için teşekkür ederim, ne diyeyim.Selamlar, kolaylıklar

Adsız dedi ki...

Çok başarılı bir çalısmaydı. Keyifle izlediğim tek yerli diziydi diyebilirim. Bolahenk'e de ayrı bir parantez açmak gerekli, müzikler mükemmel. Böylesine güçlü bir kalemden böyle bir senaryo şaşırtıcı olmadı. Ama malesef seyirci acımasız.
Çalısmalarınızın devamını dilerim...
Sevgiler..

Levent Cantek dedi ki...

Çok teşekkür ederim

Related Posts with Thumbnails